Att kunna slappna av

0

Det är inte så lätt som det låter. Att inte göra något. Att bara vara och släppa allt. 

Idag har jag själv inga problem med att släppa allt och inte göra något.

Värre var det för några år sen. När jag tänkte mer på vad andra skulle tycka och tänka om vad jag gjorde, hur jag såg ut, vad jag sa, ja ni kanske känner igen er. 

Tack och lov har jag kommit förbi det. Jag vet nu att det är helt oviktigt vad andra tycker och tänker. Det viktiga är att jag gör det som känns rätt för mig och får mig att må bra. 

Jag har mer och mer insett hur viktigt det är att få vila hjärnan. Alla intryck vi utsätter oss för hela tiden påverkar oss enormt mycket. Efter en kurs i personlig utveckling, där vi mediterade varje gång, insåg jag hur mycket det gjorde för mig. 

Jag tycker själv att det är otroligt avkopplande och skönt att meditera. Man behöver inte göra så stor grej av det. Jag lägger mig på spikmattan varje kväll innan jag ska sova. Slår på någon lugn musik eller mantran (finns hur mycket som helst på Spotify och youtube) och bara ligger där i allt från en kvart till 45 minuter. 

Eller som idag… Färgläggning

  
Den här målarboken är bara min. Barnen har också var sin i olika utföranden och det här är nåt vi kan göra tillsammans utan surfplattor, telefoner eller datorer. 

Dom gillar det lika mycket som jag gör och det är verkligen jätte skönt! Man släpper allt och bara försvinner in i bilden man färglägger just nu. Idag har det bland annat blivit denna…

 
Så mitt tips är att prova en färgläggningsbok och koppla av med den en stund. Hoppas ni gillar det lika mycket som jag. 

Namaste <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke