Stjärntecken

0

Min 8-åriga dotter har precis haft läxa om stjärntecken. Vi började prata om vilka olika stjärntecken vi hade och titta på hur dom ser ut på himlen.   

  
Jag kände att jag behövde lära mig lite mer om detta så det här inlägget kommer att handla om våra stjärntecken. 

Stenbocken (22/12 – 19/1)

Hör till elementet Jord. Stenbocken kan verka blyg och inåtvänd, är tillbakadragen, trogen, har pliktkänsla, är ambitiös och lojal. 

Vattumannen (20/1 – 18/2)

Hör till elementet vatten. Vattumannen har många åsikter och gör ofta revolt, är  fredsälskande, uppfinningsrik, klarsynt lojal och intuitiv. 

Fiskarna (19/2 – 20/3)

Hör till elementet vatten. Fiskarna är vänliga, lättpåverkade och kan vara slarviga, är empatiska och humana, vänliga, hemlighetsfulla och inspirerande.

Väduren (21/3 – 19/4)

Hör till elementet eld. Väduren är ett riktigt energiknippe. Är varm, entusiastisk, social och känslosam  men även stressad, impulsritad och aggressiv. 

Oxen (20/4 – 20/5)

Hör till elementet jord. Oxen är envis och beskyddande, lojal och tålmodig men också uthållig, stabil, praktisk och realistisk. 

Tvillingarna (21/5 – 21/6)

Hör till elementet luft. Tvillingen är nyfiken, impulsiv och kvick.  Är kommunikativ men också ytlig, självständig, modig och kan vara stressad. 

Kräftan (22/6 – 22/7)

Hör till elementet vatten. Kräftan är lugn, stark och beskyddare. Blir ofta förälder. Är den trofaste, lojale och sympatiske bevakaren. 

Lejonet (23/7 – 22/8)

Hör till elementet solen. Lejonet är en sann ledare. Är storsint, kärleksfull och viljestark, trofast och plikttrogen men ibland svartsjuk. 

Jungfrun (23/8 – 22/9)

Hör till elementet jord. Jungfrun är analytisk och självmedveten, källkritisk blyg, produktiv och föränderlig. 

Vågen (23/9 – 22/10)

Hör till elementet luft. Vågen är förförisk och charmig. Kan även vara obeslutsam, diplomatisk och har stor social kompetens. 

Skorpionen (23/10 – 21/11)

Hör till elementet vatten. Skorpionen är intensiv, passionerad och lojal. Men även svartsjuk och tystlåten, intensiv, modig och stark. 

Skytten (22/11 – 21/12)

Hör till elementet eld. Skytten är en idealistisk, entusiastisk sann sökare. Är ärlig, generös och optimistisk, kan också vara överdrivande. 

Namaste <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke