Vägledning för vecka 26

0

Midsommar har passerat. Det är dags att verkligen njuta av de ljusa kvällarna så länge dom varar.

Den här veckan har jag bett “The Mary-El Tarot” om vägledning. Jag vill varna för att viss nakenhet förekommer. Det här är en väldigt speciell tarotlek. Den är otroligt kraftfull och stark. Jag har trimmat korten, egentligen är det en ganska tjock svart ram runt men jag tyckte att bilderna kom fram mycket mer utan den. 

Så här ser veckan ut i sin helhet

The Mary-El Tarot

Måndag, tisdag

The Mary-El Tarot


Det är viktigt att du förstår att det du sår nu får du skörda senare. Det här kortet står också för att du nu äntligen kommit till ett avslut med något som du kämpat länge med. Du har kommit i mål och lyckats med något stort. Det är ett väldigt positivt kort! Du ska vara stolt!

Onsdag, torsdag

The Mary-El Tarot

En ny kärlek står för dörren. Eller så är det nyväckta känslor för någon du redan håller kär. Det är starka känslor och du kanske blir förvånad över att dom bara dyker upp så där från ingenstans. Du kan också få meddelanden i dina drömmar. Du bör lyssna på dom, dom kommer att leda dig framåt i ditt kärleksliv. 

Fredag, lördag, söndag

The Mary-El Tarot


Du hittar modet att ta ett steg framåt i livet. Gör plats för något du brinner för. Tänk igenom dina beslut och gör inget förhastat. Ta reda på detaljer, vad är egentligen problemet och hur kommer du till en lösning. En vänskap kan fördjupas eller så är det en ny vänskap som kommer in i ditt liv.

Ja så ser veckan ut. En stark vecka med mycket känslor och eftertanke. Hoppas du får en fin vecka <3 Namaste <3

Kram Titti

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke