Budskap för veckan

2

Hej!

Här kommer några kloka ord från “The Spirit Animal Oracle” som vi får ta med oss denna vecka.

Det är “Beaver spirit” som vill vägleda oss…

Det är viktigt att du har en stabil grund att falla tillbaka på. Var noga med att ta reda på fakta och information som kan vara viktig i ett beslut. Gör inget förhastat utan låt det ta tid och se till att det blir ordentligt istället för att hasta ihop något som kanske inte håller i längden <3

Ha en riktigt fin kväll <3

Kram Titti

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. RebeckaC den

  Hej,

  i ett inlägg från 2015 lägger du Jolanda den Tredjes tarotlek. Verkar inte som att du knöt an till den så mycket 🙂 , så jag chansar: har du lust att sälja leken (och ev boken?) till mig? Betalar såklart porto i så fall!

  Allt gott!

  Rebecka Cardoso

  • titeslites den

   Hej! Tack för din fråga. Jag har ett lite speciellt band till den, men jag ska fundera på saken så återkommer jag om jag känner att den vill flytta <3

Lämna en tanke