Vägledning för vecka 33

2

Nu tror jag att jag är på banan igen. Den här veckan ska ni få träffa på "The art of Love tarot" som vägleder oss. En helt underbart vacker lek med enorm värme och kärlek.

Så här ser veckan ut i sin helhet.

Måndag, tisdag

Du genomgår en process som tar mycket kraft av dig. Du behöver släppa gamla saker för att göra plats för det nya. Ge dig själv tid att landa i det nya innan du släpper in någon annan. Låt det bara komma till dig och gör det du känner innerst inne är det bästa för just dig, då kan det inte bli fel.

Onsdag, torsdag

Du hittar nya spännande vägar att gå. Du har en nyfikenhet som du behöver släppa fram. Du kan ha gjort ett försök tidigare att genomgå förändringen men resultatet då blev inte så lyckat. Det beror på att du inte var redo, men du lärde dig något av det. Låt inte andras åsikter hindra dig i din egen utveckling.

Fredag, lördag, söndag

Du har kommit långt med dig själv. Du vet vad du vill ha och hur du ska göra för att få det. Nu behöver du "bara" göra det. Lita på att din känsla är den rätta. Känns det rätt så är det rätt. Du kanske tar hjälp av någon som betyder mycket för dig och som du litar på.

Ja så ser veckan ut. Visst är korten helt underbara <3 Jag önskar dig en fantastisk vecka <3 Namaste <3

Kram Titti

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Lise-Lotte den

  Hej Titti
  Tack för veckans kort ?
  Så fina korten är.
  Just nu så känner jag mig nöjd med livet. Känner mig kär,fjärilar i magen. Så härligt. Men singel fortfarande. Känner att jag jobbat mycket med mig själv detta år o förra året o jag har vuxit med mitt självförtroende. Så nöjd o stolt över det.
  Önskar dig en bra vecka.
  Kram Lise- Lotte

  • titeslites den

   Hej Lise-Lotte! Vad glad jag blir över dina ord! Ja visst är dom underbara! Så härligt att höra att du kommit så långt <3 Du ska vara stolt! Det är du värd! Stort lycka till i framtiden och tack för att du lämnade ett avtryck här <3 Kram Titti

Lämna en tanke