Vägledning för vecka 27

0

Det börjar nalkas semester. Många har redan börjat sin semester men vissa har någon eller några veckor kvar. Själv har jag den här veckan kvar sen är det min tur. 
Den här veckan har jag bett “Fairy tarot” av Doreen Virtue och Radleigh Valentine om vägledning. Den är en väldigt vacker och detaljerad tarotlek med fantastiska feer. Den här leken har bara positiva budskap. Så här ser veckan ut i sin helhet. 

“Fairy tarot” av Doreen Virtue och Radleigh Valentine

Måndag, tisdag

“Fairy tarot” av Doreen Virtue och Radleigh Valentine


Du står inför ett beslut. Du vet inte riktigt vad du vill. Det är ett stort beslut som innebär stora förändringar för dig. Du kanske har kommit till en punkt när du inte kan ge mer och heller inte får något tillbaka längre. Känn efter innerst inne vad du skulle må bäst av i längden. Lita på din magkänsla. 

Onsdag, torsdag

“Fairy tarot” av Doreen Virtue och Radleigh Valentine


Ta inga förhastade beslut. Du behöver ta reda på mer fakta innan du bestämmer dig. Du kanske vill börja studera, gå en kvällskurs eller fördjupa dig genom en föreläsning eller ett seminarium. Du kan aldrig få för mycket kunskap. Kanske tar du dig an ett långtidsprojekt. Du är kreativ och behöver få utlopp för dina kreativa sidor. 

Fredag, lördag, söndag

“Fairy tarot” av Doreen Virtue och Radleigh Valentine


Du kan njuta av ett väl genomfört arbete. Bra jobbat! Nu gäller det att planera långsiktigt. Om saker och ting inte blir som du har tänkt dig på en gång så kom ihåg att det kommer fler möjligheter längre fram. Ha tålamod!

Ja så ser veckan ut! En kreativ vecka där vi behöver få utlopp för våra idéer och göra nya långsiktiga planer. 

Jag önskar dig en fantastisk vecka!<3 Namaste<3 

Kram Titti

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke