Hur svårt kan det vara

0

Nu är det inte många dagar kvar på det här året. Jag säger det varje år men alltså shiiiit vad fort det går!

Jag är inte den typen som avger nyårslöften men jag brukar lova mig själv att göra mer av sånt som får mig att må bra, sånt som jag brinner lite extra för och som känns bra i hjärtat. Det är svårt att vara lite ego och tänka på sig själv, men om man inte själv mår bra hur ska man då kunna hjälpa människor runt omkring att må bra.

Jag har jobbat ganska mycket med mig själv det här året och inte varit så aktiv här, vilket så klart har gett lite dåligt samvete men jag vet att jag gjort det som har varit rätt för mig och kan bli lite irriterad på mig själv för att det ändå får mig att känna så.

Jag hoppas att du gör det som känns rätt för dig, just för att det är det rätta för dig och ingen annan, för det kommer jag att göra.

Jag är säker på att 2019 blir ett fantastiskt år och hoppas att du känner det samma.

All kärlek <3

/Titti

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke