Vägledning för vecka 28

2

Så har jag äntligen inlett en mycket efterlängtad och välbehövlig semester efter en minst sagt turbulent tid på jobbet. Nu ska jag njuta av dagarna och inte alls göra en massa saker utan bara vara och göra det jag känner för. 

Vi ska se vad korten säger om denna vecka. Det blev en blandning av “Vintage Wisdom Oracle” och “The Wild Unknown” då båda ville vara med. 

Så här ser veckan ut i sin helhet

“Vintage Wisdom Oracle” och “The Wild Unknown”


En ganska omtumlande vecka med stora förändringar och val som ska göras för att göra plats åt något mycket bättre. 

Måndag, tisdag

“Vintage Wisdom Oracle” och “The Wild Unknown”


Du går igenom något som är väldigt tungt för dig. Du behöver låta det göra ont och läka ut för att kunna släppa och gå vidare. Det kan underlätta om du försöker se på situationen ur ett annat perspektiv. I grunden har du en stor del i varför det har blivit som det har blivit, dock kan det vara så att du inte vill se det så, men du är också den som kan ta dig själv ur det. Låt det göra ont så att du sen kan släppa och ta lärdom av det som skett. 

Onsdag, torsdag

“Vintage Wisdom Oracle” och “The Wild Unknown”


Du börjar se två sidor av något som sker och står nu inför valet att stanna kvar där du är eller gå vidare. Även om du vet att det kommer att göra väldigt ont och lämna stora spår så kan du helt och hållet lita på att det finns en ljusning när du väl väljer att ta steget vidare. 

Fredag, lördag, söndag

“Vintage Wisdom Oracle” och “The Wild Unknown”


Det är dags att släppa taget om något som inte gör dig gott. Innerst inne vet du att det här är det enda rätta valet. Risken finns att något undanhålls för dig, eller så är det kanske du som inte är helt ärlig i frågan. Är du kanske inte ärlig mot dig själv? Våga ta steget och släpp taget så kommer nya dörrar att öppnas för dig.

Ja så ser veckan ut. En vecka full av insikt och mod för att komma framåt i livet.  Jag hoppas att du får en fin vecka.

<3 Namaste<3

Kram Titti

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Alle den

  Oj vilket träffsäkert budskap. Jag Har skickat ut om hjälp och vägledning till alla i universum som känner sig manade att ta sig an mig. Usch. För tillfället gör saker och ting så ont och bara känns hopplöst ?.
  Men ska försöka ha tillit ?
  Tack och kram ?

  • titeslites den

   Tack för dina ord ??? Även om du inte kan se det nu så blir det bättre. Det måste få göra ont för att kunna läka ut ?? Kram ??

Lämna en tanke