Vägledning för vecka 38

1

Hej! Här susar dagarna förbi och jag försöker att njuta av varenda en av dom. Tänk att det ska vara så svårt att verkligen njuta av livet. Ibland (ganska ofta) känns det som att veckorna bara har två dagar, måndag och fredag. Vad händer dom andra dagarna? Jag ska verkligen göra ett försök den här veckan och ta mig tid att njuta varje dag. Det behöver inte vara några stora saker. Men bara att ge det en tanke och vara tacksam för det jag har.

Den här veckan är det “The Wild unknown tarot” som vägleder oss <3

Veckan i sin helhet…

Det ser ut att bli en kärleksfull och känslosam vecka <3

Måndag, tisdag

Veckan startar med något som får ditt hjärta att slå lite extra. Någonting nytt kommer in in i ditt liv. Det kan vara en ny känsla för någon eller något. Du kanske stöter på någon som kommer att få stor betydelse i ditt liv eller så blossar nya känslor upp för någon som redan finns där. Du kanske blir nykär i din partner eller så träffar du på en ny kärlek. Njut!

Onsdag, torsdag

Du kanske stöter på motstånd i en fråga som betyder mycket för dig. Även om du inte tror att du kommer att klara av att stå upp för din sak så har du styrkan inom dig. Du har all kunskap du behöver för att klara det här. Du behöver bara tro på dig själv. Lita på att du har det som krävs, du kommer att klara det galant och dessutom gå starkare ur situationen än någonsin.

Fredag, lördag, söndag

Veckoslutet går i kärlekens tecken. Du spenderar tid med de människor som betyder allra mest för dig i ditt liv. Det här stärker dig otroligt mycket och ger dig massor av energi. Låt inget komma emellan utan ta dig tid för det här. Du är värd all kärlek du kan få <3

Vilken härlig vecka! Jag hoppas att din blir fantastisk och jag säger det igen… NJUT !<3 Namaste<3

Kram Titti

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Lise-Lotte den

    Tack för veckans vägledning. Ser fram emot den. Kram

Lämna en tanke