Årsläggning 2019

2

Förra året gjorde jag av någon anledning ingen årsläggning för mig själv. Det fanns säkert en bra anledning för det men jag vet att jag saknade det många gånger. En liten hint om något eller en känsla.

Idag har jag i alla fall gjort en för mig själv för det här året. Det är alltid lika spännande att tolka korten och fundera över vad de kan innebära.

Den här gången la jag ett kort för varje månad, men det kan hända att jag gör en till med två andra lekar då jag är sugen på att få med djuren och dess energier.

Ha nu en riktigt fin kväll <3 Namaste <3

//Titti

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Eva Almén den

    Hej vill köpa Osho zen tarot korten. Det transcendentrala zenspelet hue gör jag? Via hät nätet affär? Bor i Göteborg

    • titeslites den

      Hej Eva! Jag köper ofta via nätet. Du kan kolla upp adlibris.com , vattumannen.se , tarothuset.com ja det finns massor av sidor att välja på. Om du har facebook så kan det finnas på olika köp-och-sälj sidor där, både nya och begagnade. Där jag bor finns ingen fysisk butik så det har jag väldigt dålig koll på. Hoppas att du hittar den 🙂 /Titti

Lämna en tanke