Vägledning för vecka 16

2

Påsken har passerat och våren närmar sig mer och mer. Här hemma är det alldeles vitt ute och våren känns dock långt borta ännu. Men vi vet ju alla att den kommer så småningom. 

Denna vecka är det “The Wild unknown tarot” som vägleder oss. En ängel från “Angel Reading cards” finns också med och vägleder och beskyddar oss. 

Så här ser veckan ut i sin helhet

Angel Reading cards och The Wild unknown tarot

Måndag, tisdag

The Wild unknown tarot


En tung start på veckan. Du känner dig nere. Ledsen och besviken på någon eller något som har hänt. Du kanske är förvånad över hur hårt du reagerat på det som hänt men känslor kan vi aldrig styra över. Ta inga förhastade beslut nu utan vänta och låt det hela ha sin gång. 

Onsdag, torsdag

The Wild unknown tarot


Du börjar se en lösning eller i alla få lite hopp om att saker och ting kommer att reda ut sig. Umgås med människor som får dig att må bra. Du kanske behöver ett litet avbrott från vardagen. En kort (eller lång) resa skulle kanske vara på sin plats. Planera in något att se fram emot. Kanske redan till helgen. 

Fredag, lördag, söndag

The Wild unknown tarot


Återhämtning är vad du behöver. En riktig break. Ta inga beslut nu. Tänk igenom dina val noga och låt det som behöver tid, få ta tid. 

Denna ängel har vi med oss under hela veckan. Hon vill påminna oss om att våga be om hjälp när vi känner att vi behöver det. Det finns alltid hjälp inom räckhåll. 

Med detta önskar jag dig en riktigt fin vecka <3 Namaste <3
// Titti

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Maria den

    Wow mitt i prick ❤
    Tusen tack

    • titeslites den

      Tack! Vad roligt ??

Lämna en tanke