Vägledning för vecka 34

0

Hösten närmar sig och jag kan erkänna att det är inget jag är speciellt ledsen för. Jag är helt klart en höstmänniska. Visst, alla årstider har sin charm men det är något visst med hösten. Jag njuter av dom mörkare kvällarna och den höga, friska luften. Alla härliga nyanser när löven växlar färg. Jag fullkomligt älskar hösten och kommer njuta varje stund så länge den varar <3

Jag fortsätter lära känna "The art of Love tarot" så denna sköning vägleder oss även denna vecka.

Så här ser veckan ut i sin helhet.

En händelserik men bra vecka tycks det bli.

Måndag, tisdag

Det händer mycket runt dig och någonstans känns det bra med lite action. Du är inne i en period där du inte kan vara stilla. Du vill att det ska hända saker, och det gör det. Ta till vara på de möjligheter till utveckling som du får. Man kan aldrig få för mycket kunskap.

Onsdag, torsdag

Du behöver hitta en balans i allt du vill göra och det du måste göra. Det är inget fel i att vilja mycket, bara du håller det på en bra nivå. Det får inte bli för mycket. Men du är påhittig och kommer hitta lösningar som tar dig framåt och gör att du kan komma ett steg närmre dina mål.

Fredag, lördag, söndag

Det är dags att släppa taget om något som tyngt dig en längre tid. Dags att ta ett steg som du har tvekat att ta. Du behöver den här förändringen för att komma vidare och nå dit du vill komma. Du kan inte vänta dig förändringar om du inte ändrar något <3

Ja så ser veckan ut! Vilken spännande vecka! Hoppas den blir som du önskar <3 Namaste <3

Kram Titti

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke