Vägledning för vecka 44

1

Jag kände att jag själv behövde lite vägledning inför den stundande veckan och ville samtidigt ge er det samma. Vi börjar med dessa 4 kort. Känn in vilket du dras till. De vända korten kommer längre ner i inlägget.

Ibland känner man liksom bara att man behöver ett “tips från coachen”. Då plockar jag gärna fram Osho Zen som är riktigt rak på sak och väldigt bra på att tala klarspråk. När jag nu blandade den så insåg jag att jag hade glömt bort hur just min Osho Zen fungerar. Korten lever sitt eget liv och bokstavligt talat hoppar ur händerna på mig.

I min egen vägledning bad jag att få veta vad jag (för min egen del) behöver veta inför denna vecka och hur jag ska bemöta det som kommer. Dessa kort fick jag

För mig är de väldigt klart att jag står inför förändringar och att jag kan luta mig tillbaka och lita på att det som behöver ske för denna förändring kommer att göra det. Jag kände ett lugn och tänker att det blir bra det här vad det än må vara. Jag ville också ha med mig energierna från ett djur och drog därför ett kort från The Wild Unknown Animal Spirit

Ni kan ju gissa vilket djur som kom upp

Okej då, förlåt universum för att jag inte fattar. Jag ska sluta oroa mig och ser med spänning fram emot vad denna vecka har att erbjuda <3

När jag hade dragit korten la jag mig för att meditera. Jag deltar i Deepak Chopras 21-dagars meditation, Energize your life: Secrets for a youthful spirit, som börjar idag. Vill du också köra den så besök Deepaks hemsida eller ladda ner Deepaks app.

https://chopracentermeditation.com

Det kostar inget att vara med och den är på engelska men jag tycker inte att det är några problem att hänga med.

Nu ska vi återgå till era kort. Här kommer de uppvända. Jag kommer inte att ge någon djup tolkning utan vill att du själv tittar på kortet du valde och känner vad det har för betydelse för just dig. Vad är det första du tänker på när du ser kortet, vad känner du, vad lägger du märke till först. Är det någon färg som du dras till eller en symbol eller något annat. Jag har den svenska versionen så de vägledande orden är på svenska.

Ett eld-kort och tre moln/luft-kort. Eld handlar om handling och moln/luft sitter i huvudet.

Ha nu en riktigt fin kväll <3 Namaste <3

//Titti

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. KRISTINA den

    Tack så mycket fina ⚘??

Lämna en tanke