Vägledning för vecka 36

0

Den härligt krispiga höstluften gör sig mer och mer påmind för varje dag. Snart får vi ut och njuta av alla vackra färger när skogen byter kläder.

Passa på att hela dig själv i naturen när den är som vackrast.

Den här veckan ville gudinnorna i “Gudinnornas vägledning” ge oss några ord på vägen. Så här ser veckan ut i sin helhet.

En väldigt fin vecka ser det ut att bli med äventyr och kärlek om du vill.

Måndag, tisdag

Du oroar dig i onödan för saker som du tror kommer att hända. Grubbla inte över saker som inte har hänt än. Ta inte ut saker i förskott. Se det positiva i den här dagen. Lev mer här och nu. Njut av dagen som är här och lita på att allt kommer att lösa sig.

Onsdag, torsdag

Våga kliva ur din bekvämlighetszon. Tänk vad mycket spännande du skulle kunna uppleva om du bara tog det där lilla steget. Var djärv. Testa det där du innerst inne skulle vilja men inte riktigt vågat. Ta steget och öppna den där dörren som du är så nyfiken på.

Fredag, lördag, söndag

Göm dig inte. Våga vara den du är och visa det. Du är en otroligt vacker varelse även om du själv har svårt att se det. Våga släpp ut din inre gudinna och våga njut av livet. Du lever bara en gång. Ta till vara på den gången. Du är värd det bästa.

Ja så ser veckan ut. Vilken härlig vecka! Jag hoppas att din blir fantastisk! <3Namaste<3

Kram Titti

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke