Vägledning för vecka 12

1

Så var det dags för en ny vecka. Dagarna blir längre och ljusare och vi närmar oss vår.

Idag har jag bett “The Wild unknown tarot” om vägledning så nu ska vi se vad dessa kort har att säga oss. 

Så här ser veckan ut…

The Wild unknown tarot

Det blir en händelserik vecka. Flera av dom saker som sker eller dom val vi gör är saker som kommer att påverkar livet i stort.  

The Wild unknown tarot


I början på veckan har du ett behov av att lära dig mer om något. Du vill utvecklas och komma vidare. Du kanske kan utvecklas inom något på jobbet eller så kan du se om det finns någon kvällskurs som du kan gå. Dom brukar säga att när eleven är redo så dyker läraren upp så håll ögonen öppna efter just din lärare. 

Mitten på veckan blir lite jobbig. Du känner dig fast i en situation eller tvekar i ett val du måste göra. Hur det än är så måste du bestämma dig. Om du tänker efter lite så kanske det inte alls är ett speciellt svårt val. Det är bara du själv som hindrar dig. 

Hur jobbig mitten på veckan än varit så ser det ut som att det mesta kommer att klarna upp till helgen om det inte redan gjort det. Du hittar en bra lösning på problemet och kan slappna av. 

Hela veckan påverkas av “månens” energier. Den visar på att vi kan behöva se på saker i ett annat ljus än vi brukar. Ibland kan saker vara jobbigare än vi tror, men om vi blundar och tar några djupa andetag och öppnar ögonen igen så kanske det inte alls var så farligt som vi först trodde. Ha tillit till att allt löser sig på bästa sätt <3
Med detta tackar jag för att du kikade in här hos mig och så önskar jag dig en riktigt fin vecka <3 Namaste <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. karin den

    Tack för det fina budskapet ha en bra vecka kram ??❤

Lämna en tanke