Vägledning för vecka 11

0

Jag saknade mina feer så det blir dom som får vägleda oss kommande vecka. 

Måste bara få berätta vilken fantastisk tur jag hade i helgen. Stod och sålde lite saker på loppis och en vän vid bordet bredvid hade en massa böcker till försäljning. Gick fram och kikade och gissa vad jag hittade för 20:- …

 

The Secret- Hemligheten av Rhonda Byrne

 
Jag blev så otroligt glad! Och hon blev glad att den hittade en ny ägare som uppskattar den! Tack tack tack säger jag!

Nu till vägledningen. Så här ser veckan ut. Ni kommer att märka att vissa kort varit med förut men då kanske haft en lite annan betydelse, det är för att jag känner alltid in korten vid varje läggning och ser dom tillsammans med de andra. 

  
Måndag och tisdag

 
Du kanske tycks vara frånvarande för din omgivning. Men du har bara mycket att tänka på. Du vill mycket och kommer att hitta sätt att förverkliga dina drömmar. Fortsätt att drömma. Det är det som driver dig framåt och är meningen med livet. 
Onsdag och torsdag

  
Du är väldigt bra på det du gör och har en stor kunskap. Du vill dela med dig av din kunskap och kommer att hitta bra vägar för det. Det kan också vara så att andra kommer till dig för att be om råd eller att få kunskap om något särskilt. 
Fredag, lördag och söndag

  

Du behöver vila upp dig i helgen. Man kan inte alltid bara vara alla andra till lags. Det är dags att även du får lite andrum. Gör något för dig själv. Något som du mår bra av. 
Med detta önskar jag er en riktigt fin vecka <3

Namaste <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke