Vägledning för vecka 16

2

Förra veckan blev det ingen vägledning. Jag hopps att ni klarade er i alla fall 🙂 Här kommer i alla fall vägledning för vecka 16. Jag har bett feerna i “Wild Wisdom of the Faery Oracle” om vägledning. 

img_6118-1.jpeg

Så här ser hela veckan ut

  

Måndag, tisdag

  
Du står i startgroparna för något. Det är något som du länge har drömt om men inte vågat ta steget. Det är något som ger plats för din kreativa sida där du får skapa och växa i dig själv. Våga ta steget! Vad är det värsta som kan hända?

Onsdag, torsdag

  
Du söker efter svar. Ibland kan det kännas som att du aldrig kommer att komma vidare, men om du bara sätter dig ner, tar några djupa andetag och känner efter, där längst inne, så har har du redan svaret på din fråga. Du måste bara våga lita på att den känslan är helt rätt. 

Fredag, lördag, söndag

  
Du kan få ett erbjudande som du inte kan motstå. Det kommer att få dig att växa som människa. Det behöver inte vara en sak utan kan vara ett jobb, en möjlighet, en resa ja vad som helst. Hur som helst så bör du tacka ja om du har möjlighet.  
Nu hoppas jag att du får en riktigt fantastisk vecka. 
Namaste <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Marianne den

    Var står jag i frågan om mitt jobb, var ska jag vara?

    • titeslites den

      Hej Marianne! Ber om ursäkt att jag inte svarat fören nu men kommentarsfunktionen har varit överfull med spam så de “riktiga” kommentarerna har drunknat i dessa. Du får gärna maila mig på tittihedinkvick@hotmail.com så ska jag försöka hjälpa dig med din fråga 🙂 Kram

Lämna en tanke