Vägledning för vecka 36

0

Vilken fantastisk helg jag har haft. Uppe bland fjäll och vattenfall har hela familjen laddat batterier och fyllt på energi. 

Till den här veckans vägledning har jag använt mig av “Tarot of dreams” som jag fick av min man i present när jag fyllde år, tillsammans med en orakellek (ja han vet precis vad jag vill ha, tack min älskling <3 ). Jag har tittat på den länge men inte kommit till skott, och nu vet jag ju varför. För att han skulle ge mig den så klart. 


Det kommer en recension av den här framöver. 
Så här ser i alla fall kommande vecka ut. 

Det ser ut att bli en väldigt positiv och glad vecka. Mycket kärlek och värme. 

Måndag, tisdag


Du kan vara i startgroparna för ett nytt projekt. Kanske så enkelt som ett sparande eller så stort som barn, en familj. Du kanske vill lära dig mer om något som du brinner för. Kanske en utbildning eller en kurs. Våga ta steget framåt. 

Onsdag, torsdag


Du njuter verkligen av livet och är nöjd med det du har. Du krånglar inte till saker och ting utan känner dig tillfreds med det enkla. Lite vardagslyx är aldrig fel och du ser till att få ut så mycket du kan av en helt vanlig dag. 

Fredag, lördag, söndag


Det finns ett kort i en tarotlek som beskriver det perfekta livet. Där du har precis  allt du önskar dig och allting är exakt som det ska vara här och nu och det är det här kortet. Mer fulländat än så här blir det inte. Njut av det liv du har skapat. Och känner du att du inte riktigt är där än så håll ut, du kommer att komma dit. Kanske snarare än du tror. 

Det ser ut att bli en fantastisk vecka. Massor av kärlek och värme. Njut av ditt liv och allt du har runt dig. Drick det där goda vinet, ät den där lyxiga middagen, ta på dig den där fantastiska klänningen och verkligen NJUT! Du är värd allt du skapat och har i ditt liv <3

Med detta önskar jag dig en underbar vecka <3 Namaste <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke