Vägledning för vecka 38

0

Då var det dags att titta på vad kommande vecka har att erbjuda. Även denna vecka är det “Tarot of Dreams” som får visa oss vägen. 

Veckan i sin helhet. Alltså jag fullkomligt älskar dom här korten!!! Dom är så vackra!


Dom tre översta korten är som vanligt; måndag, tisdag / onsdag, torsdag / fredag, lördag, söndag. Det nedre kortet (magikern) påverkar alla dagarna i veckan. 


Magikern
Måndag, tisdag


Det är viktigt att hitta en bra balans i livet. En balans mellan det man måste och det man vill. Se till att få ut något från båda hållen. Man måste få göra saker som man mår bra av, men det får inte bli för mycket av det goda. Tillsammans med magikern blir det en fråga om att våga göra lite mer av något. Du har alla verktyg du behöver för att klara det. Du måste bara ta steget och våga!

 

Onsdag, torsdag


Du är/ska vara stolt och tacksam över det du har skapat här i livet. Njut av allt du har runt dig. Om du inte riktigt kan se det så ta en noggrann titt omkring dig. Tillsammans med magikern handlar det om en förståelse för att det är man själv som har lyckats med det man åtagit sig. Ta åt dig äran! Njut av berömmet och av livet!
Fredag, lördag, söndag


Du behöver struktur och kontroll på saker och ting runt dig. Du vill ha en plan. Inte bara se vad som händer. Magikern kliver in och säger att om du har planer så kommer det troligen bli som planerat. Det viktigaste är att du förstår att det är du som styr det hela. “Man får inte roligare än man gör sig” och bli inte för besviken om det inte blir exakt som du har tänkt dig. 

Ja så ser veckan ut. Det känns som att det inte blir någon stillasittande vecka i alla fall, Jo kanske framåt torsdagen kan det bli lite lugnare. Men det handlar om saker som du tycker om att göra så det är en rolig vecka <3

Med det önskar jag dig en riktigt fin vecka <3 Namaste <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke