Vägledning för vecka 39

0

Mörkret smyger sig närmre och hösten hälsar oss välkomna. Vi tänder ljus och myser ner oss i soffor och på altaner. En helt fantastiskt tid om du frågar mig. Nu ska vi se vad “Tarot of dreams” har att säga oss inför den kommande veckan. 
Hela veckan ser ut så här…

Måndag, tisdag


Du kan inte riktigt njuta av livet och det du faktiskt har. Du vill ha mer. Du känner dig inte nöjd och har svårt att hitta vad det är som egentligen fattas. Försök att lägga mer energi på det du faktiskt har och njut av det. Det du behöver kommer till dig när du verkligen behöver det. 

Onsdag, torsdag


Du behöver lära dig att ta kontroll över dina känslor, lära dig att lita på dina känslor. Det är inget fel med att vara en känslosam person, men lyssnar du på dom känslor du får till dig, lyssnar du på din kropp när den försöker säga något till dig. Om du gör det kommer du alltid att kunna vara säker på det du gör är det som är rätt för ditt eget bästa. 

Fredag, lördag, söndag


Du har nått ett mål! Du har klarat något som du jobbat med en längre tid. Ett projekt som du har lagt ner mycket tid och kraft på eller ett jobb som tagit mycket tid. Grattis! Du är i mål och kan njuta av det du har skapat! Och se till att verkligen göra det (njuta) för det är du värd.

Ja, lite tankar och funderingar i början på veckan men sen ser vi ut att komma underfund med vad det är som förbryllar oss och mot slutet på veckan släpper det och vi kan se en lösning och njuta av livet <3
Så ser veckan ut och jag hoppas att du får en riktigt fin sådan <3 Namaste <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke