Vägledning för vecka 41

0

Jag hade egentligen gjort en läggning med en annan lek igår, men sen idag så kände jag att det var inte riktigt det som skulle fram. Den här har försökt få kontakt med mig ett tag och jag kände direkt att det var “OSHO zen tarot” som ville förmedla denna veckas vägledning. 

Så här ser veckan ut i sin helhet. 

Måndag, tisdag


Försök att se en situation från den andres sida. Det blir inget bättre av att båda bara håller på sitt. Försök komma fram till en lösning. Ibland måste man ge med sig lite för att få något tillbaka. 

Onsdag, torsdag


Få utlopp för det du brinner för. Gör det du tycker är roligt. Gör sånt som gör dig glad. Du mår mycket bättre om du får ägna dig åt din passion, och mår du bra så mår dom runt om kring dig också bra. 

Fredag, lördag, söndag


Gör du samma misstag om och om igen? Försök se ett mönster i det du gör. Och försök förstå varför du gör det. Finns det en röd tråd? Hitta kopplingen så hittar du svaret på hur du ska komma vidare.

Så ser denna vecka ut. Kortfattat; Gör det du tycker om. Ha fördtåelse för att andra kanske inte tycker och tänker som du och försök bryta ett dåligt mönster <3
Med detta önskar jag dig en fantastisk vecka <3 Namaste <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke