Vägledning för vecka 42

1

Den här veckan kände jag för att göra en lite annorlunda läggning med lite fler kort. Varje dag har ett eget kort från “Osho Zen Tarot” utom helgen (lördag, söndag) som fått ett orakelkort från “The Faerytale Oracle” (det kan också vara så att helgen får en egen läggning på fredag). Jag tycker om att blanda tarotkort och orakelkort i en läggning, man kan få jätte spännande svar. 

Så här ser hela veckan ut i sin helhet…


Det ser ut att bli en känslomässig vecka med en del beslut som behöver fattas.

Måndag


Ny vecka- nya möjligheter. Du ser framåt och börjar ana ett nytt mål att sträva efter. Det blir en spännande tid. Kom bara ihåg att det behövs mörker för att man ska kunna se ljuset. Vill du så kommer du klara det galant!

Tisdag


Du har något inom dig som behöver komma ut något som behöver läka. Något som du kanske ältat eller inte riktigt kan komma över. Låt det komma upp till ytan så att du kan ta hand om och sedan släppa det. Det kommer vara jobbigt men du kommer att känna en otrolig lättnad efteråt. 

Onsdag


Förvänta dig inte att få allt serverat på silverfat, man måste ge för att få här i livet. Det är inget fel med att vilja vara ensam ibland. Just nu kanske du behöver just det. Om du lever ensam så lita på att den rätte för dig kommer när du är redo. 

Torsdag


Våga vara lite galen. Gör inte saker bara för att du tror att det förväntas av dig. Vill du något så gör det! Våga kliv ut ur den berömda boxen. Lita på att det som sker får en mening, även om det kan vara svårt att se det till en början.

Fredag


Du är redo att ta emot belöningen av ditt hårda arbete. Alla hinder löses upp och du kan stå i flödet och tacksamt ta emot vad än livet ger dig. Njut av livet! Njut av den där härliga middagen. Njut av den där lugna sköna stunden. Njut av det goda vinet. Ja njut av livet!

Lördag, söndag


Du har ett beslut som behöver tas. Även om det är ett tungt eller tråkigt beslut så måste det tas. Om du lyssnar inåt så kan du höra vägledning från ditt högre jag. Titta och lyssna också efter tecken på vägledning från andra sidan. Det kan vara en låt som spelas eller några rader i en tidning eller bok eller kanske ett djur som dyker upp på ett ovanligt ställe eller beter sig på ett konstigt sätt. Lyssna och se så kanske beslutet blir lättare att ta <3

Ja så ser den här veckan ut. Hoppas att just din vecka blir riktigt bra <3 Namaste <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Ingalill den

    Ooops!! Låter som från mitt liv?
    Ska försöka lita på känslan att jag får lön för allt slit.?❤

Lämna en tanke