Vägledning för vecka 46

0

Ännu en underbart vintrig vecka har gått. Du kanske är i full gång att planera inför julen, eller så är du som jag som gör allt i sista stund. Oavsett så blir det ju jul och huvudsaken är att du gör det som känns rätt för dig och passar in i ditt liv. 

Nu ska vi se vad denna vecka har att bjuda på. Jag fick nyligen hem “The Wild unknown Tarot” och jag fullkomligt älskar den! (Det kommer en recension på den). Den tillsammans med ett kort från “Dreams of Gaia Tarot” får visa vägen för vecka 46.

Så här ser veckan ut i sin helhet


Det ser ut att bli en bra vecka där vi släpper lite på kontrollen, eller i all fall bör göra det.

Måndag, tisdag


Ibland klamrar vi oss fast vid saker som vi egentligen borde släppa taget om. Är det för att vi vill ta på oss “offerkoftan” en stund och vill att andra ska tycka synd om oss? Eller varför gör vi så? Hur som helst så funkar det inte speciellt bra. Släpp taget istället. Släpp och se vart strömmen för dig. Försök att se på saker ur ett annat perspektiv. 

Onsdag, torsdag


När du väl har tagit av dig den där koftan och släppt taget så kommer du att känna en otrolig lättnad. Du kanske inte känner det direkt, men det kommer. Och du kommer att undra varför du inte har gjort det för länge sedan, men kom ihåg att allt har sin tid. Du har förmodligen lärt dig något av det som du kommer att ha stor användning av längre fram. 

Fredag, lördag, söndag


Antingen så släpper du loss din artistiska sida, eller så spenderar du tid med någon som verkligen brinner för det han gör, ja det är troligt vis en man eller en kvinna som inte är så feminin. Följ med på något du kanske inte trodde att du skulle göra. Gör något oplanerat. Häng bara med och se vad det leder till. Du kanske hittar något som du saknat. 

Ja det ser ut att bli en spännande vecka, bara du vågar släppa på kontrollen och bara hänga på och se vad som händer. 

Hoppas att du får en riktigt fin vecka <3 Namaste <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke