Vilka energier för 2017 med sig?

9

Det börjar närma sig ett nytt år. Ett år som i numerologins värld blir en 1:a (2+0+1+7=10, 1+0=1) . Vad är då en 1:a… en början, en nystart, en ny idé, ett nytt jobb, nya förutsättningar. Något nytt helt enkelt. Något som du inte haft eller påverkats av förut. Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att se vad det för med sig. 

The Wild unknown tarot och Earth Magic Oracle cards


Jag gjorde en läggning för att se vilka energier som kommer att påverka oss under året. Jag bad “Earth Magic Oracle cards” och “The Wild unknown tarot” om hjälp och så här ser det ut…


Det blir ett år som kommer att handla mycket om familjen, våra släktband, seder och traditioner. Vi kommer att ge mer tid till att vårda våra relationer och se till att vi och våra nära och kära har det bra. Det kommer i sin tur att leda till att vi generellt mår bättre. Vi kommer att känna oss starkare och friskare, vi kommer att orka mer och få en annan förståelse för våra liv. Vi kommer att se till att göra sånt som vi mår bra av, inte stanna kvar på platser/i omgivningar som får oss att må dåligt. Sortera och rensa ut sånt som inte tjänar oss längre. Jag ser ordning och reda och en trygghet som ger oss ett inre lugn.
Det här året ser jag verkligen fram emot. Jag hoppas att du får ett riktigt bra år och att du fortsätter kika in här. 
Många varma kramar! Och ta hand om dig  och de dina <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

9 kommentarer

 1. Lise-Lotte den

  Hej
  Vad spännande. Det verkar stämma på mig då. Jag börjar ett nytt jobb. Något som jag aldrig har gjort förut. Så jag ser fram emot hur detta år ska bli. Känns som detta år ska bli mitt.
  Mvh Lise-Lotte

  • titeslites den

   Hej! Åh vad roligt! Lycka till på nya jobbet och hoppas du får ett riktigt bra år 😀 /Titti

 2. Ingalill elenius den

  Tack för visning in i 2017!?

  • titeslites den

   Tack ?? Önskar dig ett riktigt bra år! / Titti

 3. Barbara Wennström den

  Det kändes bra att läsa det ha ett gott nytt år ?

  • titeslites den

   Vad roligt att höra! Önskar dig ett fint år ??

   • Shirl den

    Super fed blog og super fed give-away!! Jeg deltager med 2 lod. (Fast læser på din blog og på bloglovin) (Skal du have link til blv?ioolng?)

 4. Alle den

  Ser verkligen fram mot 2017. 2016 har varit ett år av prövningar. Men även mycket kul. Och totalt kaos av känslor och många äventyr. Helt nya arbetsuppgifter och adjö av nära vän som visade sig inte alls vara så nära och pålitlig. Hemig smärtsam kärlek som tack och lov börjat blekna.
  Ser fram mot att ha trygga familjen nära ❤

  • titeslites den

   Önskar dig ett fint år ?

Lämna en tanke