Vägledning för vecka 20

0

Den där våren tycks hålla sig undan. Här visar termometern på +3 grader. Men som dom säger “den som väntar på något gott…” . Så det är bara att hålla ut. 

Det är dags att se vad denna vecka har att erbjuda. Seeds of Shakti är det som vill vägleda oss denna vecka. 

Så här ser veckan ut i sin helhet. 

Seeds of Shakti Oracle

Måndag, tisdag


Ibland kan det som behövs mest vara någon som bara finns där och lyssnar. Helt ovärderat, bara tyst och nära, utan att döma. Väg dina ord och tänk innan du pratar. Var någon som det går att lita på, som håller sitt ord. Finns där för de som behöver dig. 

Onsdag, torsdag

Seeds of Shakti Oracle


Gör något som du brinner för. Gör det som får ditt hjärta att ta ett extra skutt. Lyssna till ditt eget inre. Vad vill du? Vad mår du bra av? Ha inte dåligt samvete för att du gör saker som får dig att må bra. Sanningen är den att du kan aldrig lägga det på någon annan att göra dig lycklig. Det är du som måste se till dig själv och dina behov. 

Fredag, lördag, söndag

Seeds of Shakti Oracle


Våga drömma och våga förverkliga dina drömmar! Ha tillit till att allt blir som det ska. Attraktionslagen ger oss det vi ber om så se till att du menar det du önskar om. Det kanske tar ett tag innan du ser resultat, men lita på att det kommer att ske. 

Oj, ja det blir en vecka där vi ska vara lite ego och tänk på oss själva och våra egna behov. Våga ha stora drömmar men glöm inte bort att göra ditt yttersta för att förvekliga dom. 
Önskar dig en riktigt fin vecka <3 Namaste <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke