Vägledning för vecka 22

2

Nu börjar värmen komma på riktigt och det är så härligt! Det bästa med tiden innan midsommar är helt klart alla ljumma, ljusa och mygg- och knottfria nätter <3 Ta till vara på den härliga tid som är nu. 

Nu ska vi se vad den kommande veckan har att bjud på. “Dame Darcys , Mermaid tarot” vägleder oss. 

Så här ser veckan ut i sin helhet

Dame Darcys , Mermaid tarot

Måndag, tisdag

Dame Darcys , Mermaid tarot


Du har jobbat på bra och nu kommer resultatet av allt ditt slit. Du har nått ett mål och kan se fram emot belöningen. Njut av vad det ger och unna sig att ta till vara på den här tiden. Du är värd varje sekund! Du kan också blir bjuden på fest, eller kanske ett bröllop, eller så anordnar du en egen fest. Det finns saker att fira!

Onsdag, torsdag

Dame Darcys , Mermaid tarot


Du jobbar med dig själv och vet vad du strävar efter. Du kan behöva se bortom det som är självklart för att hitta det du söker. Vissa saker kan inte ses med blotta ögat utan måste kännas inifrån, du kommer att hitta rätt bara du känner och lyssnar inåt. Lita på dom känslor som kommer upp. 

Fredag, lördag, söndag

Dame Darcys , Mermaid tarot


Nu händer det saker. Du får en massa nya idéer som du bara måste sätta i verket. Du kanske inser att du helt och hållet vill ändra riktning i ditt liv. Det kan vara något som slår till som en blixt från klar himmel men du bara känner i hela kroppen att det här är rätt! Lita på den känslan och gör det du känner att du måste göra. Nu är helt rätt tid att ta beslut!

Vilken spännande vecka vi har framför oss! Jag ser verkligen fram emot att se vad den leder till. 

Ha en riktigt fin vecka <3 Namaste <3
Kram Titti

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Marie den

    Ja precis där är jag… nu tar jag beslutet! Tack ❤️?

    • titeslites den

      Åh vad härligt ??? Kör på ??

Lämna en tanke