Vägledning för vecka 32

0

Hej! Förra veckan tog jag semester från allt, det behövdes kändes det som. Men nu är jag tillbaka och vi ska se hur denna vecka ser ut.

"Wisdom of The Oracle" vägleder oss och så här ser veckan ut i sin helhet.

Det kan vid en första anblick tyckas se ut som en negativ vecka, men det handlar mer om att du ska se till dig själv och vad du behöver.

Måndag, tisdag

Du kan behöva rensa upp lite. Kanske inte bara städa utan även rensa ut din kropp, känslor och negativa energier.
Ta en titt runt omkring dig och se över vad du har som får dig att må bra och vad du har som får dig att må mindre bra. Gör dig av med det sistnämnda eller begränsa i alla fall närvaron av det. Ibland kan det vara så att även människor i din närhet påverkar dig negativt. Vill du ha dom i ditt liv? Är dom värda din tid och energi?

Onsdag, torsdag

Ytterligare ett kort som vill göra dig uppmärksam på att se över vad du har och vad du faktiskt behöver. Det är inget fel i att välja bort saker i sitt liv för att själv må bättre. Det är du som är det viktiga. Det kommer att komma något som är bättre bara du tillåter det komma till dig. Det kan innebära att du behöver stänga vissa dörrar för att ta ska öppnas.

Fredag, lördag, söndag

Du kanske känner dig ensam i alla beslut som måste tas. Men det här handlar om saker som bara du kan ta beslut om. Du behöver få vara ensam i det här. Du behöver få tänka och känna helt opåverkat utan andras inflytande. Du kanske inte förstår nu men du kommer att förstå, så småningom.

Ja så ser denna vecka ut. Du behöver få vara ifred med dina tankar och funderingar så att du kan komma fram till vad det är som är bäst för just dig.

Jag önskar dig en fin vecka <3 Namaste <3

Kram Titti

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke